Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

Ersöz’den Coşkun’a ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula Çiftçi Malları Koruma Başkanı İzzet Ersöz’ü makamında ağırladı.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, göreve başladığı günden itibaren ziyarette bulunan konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor. Kula Çiftçi Malları Koruma(ÇMK) Başkanı İzzet Ersöz, Genel Müdür Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, tebriklerini iletti. Ersöz’e, ÇMK Genel Sekreteri Önder Koymak ve ÇMK yönetiminde yer alan Ahmet Gürbüz eşlik etti. Coşkun’a, yeni görevinde de başarılarının devamını dileyen Başkan Ersöz, “Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’un önceki görevlerinde Manisa’mıza yaptığı hizmetleri yakinen takip ediyorduk. Yeni görevinde de başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Göreve başladığım günden itibaren ziyaretime gelen herkese çok teşekkür ederim. MASKİ olarak, bana ve ekibime olan inancı boşa çıkartmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kula Çiftçi Malları Koruma Başkanlığımıza da nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Gelişmiş tarımıyla Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alan Manisa’mızdaki çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. El birliği içerisinde şehrimizi daha da kalkındırmak için üzerimize düşeni yapmaya daima hazırız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel