Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

En Güzel Bahar Fotoğrafları Forum Magnesia’da Sergileniyor
Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yunusemre’de Bahar’ isimli fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve jüri tarafından sergilenmeye değer görülen fotoğraflar Forum Magnesia AVM’de sergiye açıldı.
Yunusemre ilçesinin güzelliklerini ortaya çıkarmak ve baharı karşılamak amacıyla Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yunusemre’de Bahar’ isimli fotoğraf yarışmasında yarışan yüzlerce eserden dereceye giren fotoğraflar ile jüri tarafından sergilenmeye layık görülen eserler Forum Magnesia AVM’de sergiye açıldı. Fotoğraf sergisinde, ilk üçe giren fotoğrafların yanında mansiyon kazanan 3 fotoğraf ve sergilenmeye layık görülen 14 fotoğraf ile toplam 20 fotoğraf sergileniyor. Fotoğraf sergisi 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.
ÖDÜL TÖRENİ İLERLEYEN GÜNLERDE
Erdem Arif Yiğit’in birinci, İsmail Aybey’in ikinci, Erol Atsız Atar’ın üçüncü seçildiği fotoğraf yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ve mansiyon kazananlara fotoğraf makinesi hediye edilecek. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi tarafından verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel