Öne Çıkanlar izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

En Fazla Pili Onlar Topladı
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu, en çok atık pil toplayan okul oldu.
Doğaya atıldığında büyük zararlara neden olan atık pilleri Salihli’de en çok Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu öğrencileri topladı. Salihli Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği, çevre için potansiyel bir tehlike oluşturan atık pillerin ve atık yağların toplanması için başlatılan kampanyaya Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler birbirleriyle yarışarak, atık pilleri topladı. Kısa adı TAP olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği de Manisa genelinde en çok pil toplayan okul olarak Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu olarak ilan etti.
En çok atık pili toplayan Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu’na ödülünü ise Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Çevre Mühendisi Yeliz Mercan ve Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan birlikte teslim etti.
Birincilik ödülünü teslim alan Okul Müdürü Şahin Turanlı, "Bu kampanyada emeği geçen Pil Toplama Proje Ekibine ve tüm öğretmenlerime, öğrencilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Kurumum bu birlik ve beraberlik bilinci içinde gelecekte de bunun gibi daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel