Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Emniyet Müdüründen CHP’ye Ziyaret
Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Geçtiğimiz mart ayında Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fevzi Bilgiç, iade-i ziyaretler kapsamında CHP Manisa İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Halil Tokul, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cenk Erdöl’ün de hazır bulunduğu ziyarette, Manisa’nın sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Manisa’nın güvenliği için CHP’nin ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söyleyen CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, "Söz konusu Manisa’nın güvenliği ve Manisalıların huzur içinde yaşaması olunca bizim kapımız devletin her kurumuna ve bütün sivil toplum örgütlerine açıktır. Elimizden geldiğince Manisa Emniyetine yardımcı olmaya çalışacağız. Gerek mecliste gerek de kamuoyunda polislerimizin özlük hakları ve çalışma koşulları konusunda CHP üzerine düşüne yapmaktadır. Bizler polislerimizin ve onların ailelerinin haklarını savunmaya devam edeceğiz. Manisa’da da elimizden ne geliyorsa Emniyet Müdürlüğüne yardımcı olacağız. Bizim Emniyet Müdürlüğümüzden tek beklentimiz toplumun her kesimine ve her siyasi partiye eşit mesafede olmasıdır" dedi.
Yaklaşık bir buçuk ay önce Sayın Halil Tokul ve yönetim kurulunun kendisini ziyaret ettiğini belirten Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, "Beni ziyaret eden her kuruma iade-i ziyaretlere başladım. Bugün burada beni ağırlayan CHP Manisa İl Başkanlığına misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel