Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Eleştirilen tabela yenilendi

Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Kemal Paşa Meydanı’nda bulunan tabela adına yakışır bir şekilde yenilendi. Tabelanın yenilenme çalışmalarının tamamlanarak yeni bir görünüme kavuştuğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediye Başkan Yardımcılarımız ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Mustafa Kemal Paşa Meydanında bulunan ve yenileme çalışmaları tamamlanan tabelayı yerinde inceledik. Geçmiş dönemde yapılan tabelada Atatürk’ün siluetinin benzemediği, yazım yanlışları olduğu tarzda eleştiriler almıştık. Bizler de Turgutlu Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yakışan ve Afyon Kocatepe’de çekilen fotoğrafının bulunduğu tabelayı meydana konumlandırdık. Ayrıca yazım yanlışı da vardı. Onu da elden geçirdik. Işıklandırma çalışmaları ile geceleri de ayrı bir güzelliğe sahip oldu. Meydanımız adına yakışır bir şekilde tabela ile daha da güzelleşti. Turgutlu’ya ve Ergenekon Mahallemize hayırlı olsun” dedi. 
Başkan Akın alanda bulunan vatandaşlar ile fotoğraf çekilip anı ölümsüzleştirirken, vatandaşlarda tabelanın yenilenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip yapılan çalışma için Belediye Başkanı Çetin Akın’a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel