Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Eğitim-Bir-Sen’den Turgutlu’ya ziyaret
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gençay Turgutlu ilçesine ziyarette bulundu. Öner ve Gençay’a ziyaretlerinde Eğitim-Bir-Sen Turgutlu İlçe Temsilcisi Hasan Tanrıkulu da eşlik etti.
Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Turgutlu’da okul ve kurumları ziyaret ederek kurum idarecilerinin ve eğitim çalışanlarının taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Yapılan değerlendirme toplantılarında eğitim çalışanları beklenti ve sıkıntılarını iletti.
Öner, planlanan program kapsamında ilk olarak Turgutlu İlçe Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Öner, Eğitim-Bir-Sen’in amacı ve çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdikten sonra, eğitim ve öğretime değer katacak her türlü çalışma ve projelere paydaş olmaya açık ve hazır olduklarını ifade etti.
Turgutlu İlçe Kaymakamı Uğur Turan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim adına yapılan her türlü faaliyette sivil toplum örgütleri ile hareket etmeye hazır olduğunu dile getirdi.
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile bir araya gelen Öner, ilçenin eğitim sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Eğitim-Bir-Sen olarak sorunların çözümünde her zaman eğitimin camiasının yanında olduğunu belirten Öner, yeni eğitim öğretim yılının vatana ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak makamdan ayrıldı.
“Türkiye’nin en büyük sendikasıyız”
Ziyaret kapsamında Halil Kale Fen Lisesini ziyaret eden Öner, okul idaresi, okul aile birliği üyeleri ve öğretmenleriyle de bir araya geldi. İdareci ve öğretmenlerin taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı çalışmalar içinde olacaklarını söyleyen Öner, “Bizler sadece bir sendika değiliz, aynı zamanda sivil toplum örgütüyüz. Tüm ülke sathında yaygınlaşmış eğitim çalışanlarının derdini kuşanmış Türkiye’nin en büyük sendikasıyız. Bu güvenin bize yüklediği ağır sorumluluklar var. Biz sadece kamu çalışanlarının ücret artışlarını hedefleyen bir sendika değiliz. Toplumun ve ülkenin geleceğine dair planlama ve çalışmalar yapan, duruşu ve ilkeleri olan, davası medeniyet davası olan bir teşkilatız.” dedi.
“15 Temmuz’da millet iradesine sahip çıktı”
Eğitim öğretim hayatına yeni kazandırılan Şehit Abdullah Olçok Ortaokulunu ziyaret eden Öner okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelerek hayırlı olsun temennisini dile getirdi. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’ye en büyük dersi milletin verdiğini belirten Öner, “Bu milletin vergisiyle maaş alıp, evine ekmek götüren ve yediği ekmeğe, hizmet ettiği vatana, annesinden emdiği süte ihanet eden, milletin üzerinde alçak uçuş yaparak millete alçakça saldıranlara bu millet en büyük dersi verdi. Millet onları tarihin çöp sepetine gönderdi. Göğsünü mermilere siper eden millet, tarihe altın harflerle not düştü. Onun için bu millete teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
“Turgutlu’daki birlik ruhu bizi memnun etti”
Turgutlu’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ve görüşmelerin verimli geçtiğini söyleyen Mesut Öner, “Turgutlu ziyaretimiz kapsamında okullarımızı ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldik. Sıkıntılarını, taleplerini ve çözüm önerilerini aldık. İlçe yönetimimiz ve kurum temsilcilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretimizde bizi en güzel şekilde ağırlayan İlçe Temsilcimiz Sayın Hasan Tanrıkulu başta olmak üzere ilçe yönetimimize, okul yöneticilerimize, okul temsilcilerimize ve üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Turgutlu İlçe Temsilcisi Hasan Tanrıkulu ise şunları söyledi:
“Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanımız Mesut Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçemizi ziyaret ettiler. Kurum ve okullarımızı ziyaret ederek eğitim çalışanlarının sorunlarını ilk elden dinlediler. Son olarak hep beraber ziyaret edemediğimiz okul müdürü ve okul temsilcilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımız Mesut Öner ve Başkan Yardımcımız Metin Gençay’a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel