Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Eğitim Bir-Sen’den, Kaymakam Güven’e ziyaret
Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Kula Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Kula Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret etti.
Kula ilçesinin eğitim sorunlarının dile getirildiği ziyarette sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin başarıyı daha da arttıracağı vurgusu yapıldı. Saha çalışmalarında eğitim çalışanlarının talep ve önerilerini aldıklarını, bu talep ve önerileri toplu sözleşme görüşmelerine taşıdıklarını söyleyen Başkan Mesut Öner, eğitimde ciddi ve Radikal değişimlere ihtiyaç olduğunu belirterek özellikle her türlü imkandan mahrum bölgelerde çalışan eğitimcilerin sorunlarını önemsediklerini ve bu sorunların çözümleri için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Öner, Kula’da başarıya imza atan eğitim çalışanlarının her türlü takdir ve taltifi hak ettiklerini söyledi.
Kula Kaymakamı Murat Güven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitim öğretimde başarıyı getirecek her çalışmaya destek olduklarını söyledi.
Kaymakam Güven’e yapılan ziyaretin ardından Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Eğitim Bir-Sen Kula İlçe Başkanı Adem Sümen ve sendikanın yönetim kurulu üyeleri Kula İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Sebahattin Öner ve ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel