Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Ege'nin asırlık markası yatırımda hız kesmiyor

100 yılı aşkın süredir ticari faaliyetini sürdüren, Manisa’nın ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayan Ege Bölgesi’nin köklü şirketi Klimasan’ın, ilk Şenocak markalı ürün mağazası Adana’da açıldı. Markanın Türkiye Distribütörü Seren Dayanıklı Tüketim Mamulleri Ticaret ve Pazarlama şirketi tarafından açılışı yapılan showroom, Seyhan Adana’da Atikop Ticari Cadde’de halka hizmet vermeye başladı. 
Açılış öncesinde bir açıklama yapan şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Selim Gizer, 10 yılı aşkındır bayiliğini yaptıkları Şenocak‘ın son 3 yıldır tüm ülke münhasır distribütörü olduklarını kaydederek, "Her iki kurumun işbirliği, karşılıklı güven ortamında büyüyerek artmış ve bugünlere gelmiştir. Bu ülkenin kalkınmasında önemli yeri olan bir markadır. Bu gibi köklü değerlere sahip çıkmamızın çok daha önemli olduğu günümüzde yüzlerce kişiye istihdam sağlayan bu yatırımların artarak süreceğine inanıyorum" diye konuştu. 


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Klimasan Ticari Üst Yöneticisi Erim Şenocak ise "2018 Şubat ayında iş ortağımızla yaptığımız bayiler toplantısında bu yılı büyüme yılı olarak belirlemiş ve çalışmalarımızı bu çevrede projelendirmiştik. Manisa OSB’de ürettiğimiz ürünlerimizi tüm halkımıza ulaştırmak, kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılmak istiyoruz. Bu nedenle, küresel gücümüzü ve bu ülke insanıyla birlikte edindiğimiz tecrübeyi mağazalaşmayla taçlandırmak en büyük arzumuzdu. Önümüzdeki dönemde birçok ilde mağazalaşma çalışmalarımıza devam edeceğiz ve yıl sonuna kadar 5, iki yılın sonunda 50’nin üzerinde satış noktasında bulunmayı planlıyoruz” dedi. 
Konuşmaların ardından Seren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gizer, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Gizer ve Klimasan Ticari Üst Yöneticisi Erim Şenocak kurdeleyi birlikte kesti. Açılışa firmaların çalışanları, iş ortakları ve davetlilerden oluşan çok sayıda misafir katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel