Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Dünyanın Renkleri Manisalılarla Buluşuyor
 Dünyanın dört bir yanından gelen mülteci ve misafir öğrencilerle birlikte Manisa’da ‘Dünya Kardeşlik Gecesi’ni hazırlayan İHH, Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

Program içinde; misafir öğrencilerin kardeşlik mesajları, minik yüreklerin kardeşlik sevgisi ve kardeşliğe çağrı şiirleri, Afganistan’ın kültürel aktivasyonları (yöresel dans ve Afgan Kardeşlik Şarkıları), Semazen gösterileri, Gurup Toprak’tan Kardeşlik Ezgileri, Manisa’nın en büyük sosyal medya gurubu olan ‘Manisalıyım Diyen Gelsin’ Gurubundan Sahabe ve Ensar’ın Kardeşliği skeci, Manisalı Mültecilerin Kültürel Aktivasyonları, Manisa Aşıklarının Kardeşlik Atışmaları ve Sinevizyon gösterileri olacak. Zengin bir içerikle hazırlanan gecenin Manisalılara daha önce benzeri olmayan bir gece yaşatması amaçlanıyor.
İHH Manisa Başkanı Halil Uysal, “Gelin canlar bir olalım, kardeş olalım” diyerek bütün Manisa halkını kardeşlik gecesine davet etti. Programın 28 Mart Cumartesi Günü Saat: 19.00’da Kültür Sitesi Lale Salonunda olacağını kaydeden Uysal, programın ücretsiz ve tüm Manisalılara açık olacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel