Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Dr. Tay Manisaspor'u Ziyaret Etti
 Siyaset ve futbolun iç içe geçtiği buluşmada Başkan Mergen Manisa adına temiz, düzgün, üzerinde tartışılmayan adaylar olmasının önemine vurgu yaparken, Dr. Tay da Manisa’nın markalaşmasında Manisaspor’un rolüne değinerek, kentin değerlerine sahip çıkılması gerekliliği üzerinde durdu.

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in sıcak karşılamada bulunduğu AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Dr. Ziya Tay ekonomisi, lobisi ve marka değeri güçlü bir Manisa için yola çıktığına işaret ederek, Manisaspor gibi kentin simgeleşmiş değerlerinin şehrin markalaşmasındaki rolü üzerinde durdu. Manisaspor’un süper ligde top koşturduğu dönemlerde şehrin tanıtımına büyük katkılar sağladığı gibi ekonomisine de olumlu yansıdığını hatırlatan Dr. Tay, kentin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mergen ise Dr. Tay’ın şahsiyeti, kalitesi ve ailesiyle Manisa’da tanınan ve sevilen bir isim olduğunu belirterek, çıktığı yolda başarılar diledi. Başkan Mergen, şehrin menfaatleri açısından milletvekili adaylarının belirlenmesinde Manisa’nın çocuğu olan isimlerin yer bulmasını önemsediğini belirterek, temiz, düzgün, üzerinde tartışılmayan adaylarla Manisa’nın hızla kalkınacağına dair inancını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel