Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Din görevlileri, cami bahçelerine 200 adet fidan dikti

Kula İlçe Müftülüğü, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığının “Cami ve Hayat” olarak belirlenen teması kapsamında ağaç dikme etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında hafta sonu sabah namazının ardından ilçedeki camilerin bahçelerine 200 adet fidan diken din görevlileri, çevre bilinci, ağaç ve ormanın önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına örnek bir etkinlik gerçekleştirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Cami ve Hayat” temalı projesi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı ilçedeki camilerin bahçelerine fidan dikerek kutladıklarını belirten İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, etkinlikte emeği geçen din görevlilerine, cemaate ve öğrencilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel