Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Dev Yayın Balıkları Şaşırttı
Manisa’nın Salihli ilçe sınırları içerisinde bulunan Demirköprü Barajı’ndan balıkçılar tarafından yakalanan dev yayın balıkları şaşkınlığa neden oldu.
Demirköprü Barajı’nda balıkçılar tarafından yakalanan ve Salihli’de bir işyerinde satışa sunulan ortalama 2 metre uzunluğunda ve 65 kilogram ağırlığındaki 5 yayın balığı Salihli’de ilgi odağı oldu.
İşyeri sahibi İbrahim Hemitli, tatlı sularda avlanmanın başlaması ile birlikte Demirköprü Barajı’nda bu büyüklükte yayın balıklarının avlanmaya başladığını söyledi.
Hemitli, “Demirköprü Barajı gölünde daha önce de buna benzer hatta daha büyük boy ve kilolarda yayın balıkları yakalanmıştı. Balıkçılar Helim Kaya, Selami Uslu ile Habip Akçelik tarafından yakalanan balıklar büyük ihtimalle şehir dışındaki işletmelere satılır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel