Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Demirci’ye 27 kilometrelik asfalt çalışması
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirci-Sındırgı yolunda başlanan 27 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’nin 40 yıldır hayalini kurduğu Demirci-Sındırgı yolunun sorumluluk sahasında bulunan 27 kilometrelik bölümünü de asfaltladı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımıyla başlatılan yolda vatandaşlar ulaşımlarını artık daha rahat bir şekilde sağlayabiliyor. Yolda gerçekleştirilen asfalt çalışması vatandaşları da memnun ederken, Mahmutlar, Çanakçı ve Bardakçı Mahalle Muhtarları da çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Mahmutlar Mahalle Muhtarı Nurullah Koyunoğlu yapılan yoldan memnun kaldıklarını belirterek, “Sındırgı yolumuzu asfaltladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederiz. Çilemizi bitirdi. Güzel bir yol oldu. İnşallah başkanımızın yaptığı hizmetlerin devamını bekleriz. Ben bildiğim bileli bu sorun vardı. Gelen yolu yapacağız deyip gidiyordu. Cengiz Başkanımız sağ olsun geldi söz verdi ve 1 yıl içerisinde yolumuzu yaptı” dedi. Kışın daha rahat edeceklerini dile getiren Çanakçı Mahalle Muhtarı Halil Sevim, “Bu sene bu yolun yapılması nedeniyle kışın rahat edeceğiz. Cengiz Başkanımıza köy halkı olarak bu konuda teşekkür ediyoruz. Başkanımızın hizmetlerini bekliyoruz. Önceden bu yol çok kötüydü. Şu anda yapıldı ve randımanlı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Bardakçı Mahalle Muhtarı Ali İlkdoğan ise, “Kışa rahat gireceğiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolu bu şekle getirdiği için Allah ondan razı olsun. Büyükşehir olmadan Köy Hizmetleri 2-3 senede bir çukurları dolduruyordu. Buradan sonra da asfalt yoktu. 10-15 sene önce yapıldı ondan sonra da bir daha yapılmadı. Ama bu sene yapıldı. Bundan sonra da inşallah iyi olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel