Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Demirci'de Dyned Dönemi
 Manisa’nın Demirci ilçesinde bulunan ilköğretim kurumlarında, DynEd için çalışmalar devam ediyor. Demirci Kaymakamı Atila Kantay, projenin alt yapısının oluşturulduğunu projenin köy okullarında uygulanabilirliğini gösterdiklerini kaydetti. İlçeye bağlı Kuzuköy, Çataloluk, Minnetler, Esenyurt, Hoşcalar ve Sevinçler ilköğretim okullarını ziyaret ederek DynEd ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Demirci Kaymakamı Atila Kantay, “Yürütülen proje kapsamında verilen şifreler sayesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz istediği yerden internete girecek ve bu dil sistemi sayesinde İngilizce sınavlarına girip İngilizcesini ilerletebilecek. Ayrıca evinde bilgisayarı olan öğrencilerimize, okul öğretmenimiz İngilizce dersi sözlü notunu bu sistem üzerinden verebileceği gibi, sistem öğrencinin bu sisteme giriş ve çıkış saatlerini, ne kadar süre ders çalıştığını kaydedecek ve öğretmenimiz öğrencilerinin çalışmasını takip edebilecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel