Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Dağlıca şehidi Yatakdere anısına fidan dikildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlkokulu ve Salihli Belediyesi işbirliği ile 2015 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere anısına 100 fidan toprakla buluştu.

Taytan Mahallesi içinde bulunan yaklaşık bir hektarlık park alanı Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlkokulu öğrencileri tarafından, okulun da ismini taşıyan Şehit Özgür Yatakdere anısına 100 adet fıstık çamı ile yeşillendirildi. Etkinliğe, okuldan öğrencileri ve öğretmenleri ile Salihli Belediyesi çalışanları katıldı. 21-26 Mart’ın Orman Haftası olması nedeniyle öğretmen ve öğrencilerle birlikte etkinlik düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Mehmet Yücel Ersoy “Gayemiz, doğa ile insan arasında bozulan dengenin yeniden tesisi amacıyla, tüm varlıkların varoluş gayesine uygun, toplumda çevre ve ahlak bilincini arttırarak, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre oluşmasına katkı sağlamaktır. Bu faaliyetimizle, ağaç ve orman sevgisini küçük yaşlarda aşılamak, öğrencilerin kendi elleriyle fidanları toprağa dikmelerini sağlayarak çevre duyarlılığını pekiştirmek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Dağlıca şehidi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel