Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film mani yer altı otoparkı şehzadeler belediyesi manisa belediye başkan adayları

‘Cumhuriyetimizin Ön Sözü Çanakkale' Konferansı
 Salihli Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, Eğitim-Bir-Sen Salihli Temsilcisi Durmuş Küçük, şube müdürleri, okul müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Çanakkale Zaferi’nin millet olarak herkese gurur veren bir destan olduğunu belirten Eğitim-Bir-Sen Salihli Temsilcisi Durmuş Küçük, "Milletimiz Çanakkale’de kanıyla tarihi, canıya geleceği, şerefiyle bir ulusu kurtararak tarihin akışını değiştirmiştir. Milletimizin inancından, ruhundan ve vatan mücadelesinden doğan zafer, yalnız tarihe yazılmakla kalmayıp milletimizin ruhuna da kazınmıştır. Milletimizin ruhuna kazınan bu şuuru gençliğe anlatmak ve aşılamak en büyük görevlerimizden biridir. Çanakkale Zaferi, milletimizin bağımsızlık karakterini, istikbali için istiklal aşkını tarihin gergefine nakış nakış işlediği, inanç kardeşliğinin gölgesinde makamların en yüce mertebesine eriştiği, eli kınalı kuzuların kucak kucağa toprağın bağrından arşı alaya yükseldiği tarih yaprağımızın adıdır" dedi.

Konuşmalarından ardından akademisyen ve yazar Mehmet Kaplan, slayt gösterileri eşliğinde Çanakkale destanını anlattı. Programda, Salihli’de liselerarası düzenlenen İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında birinci olan Arif İsmet isimli öğrencinin okuduğu İstiklal Marşı da büyük alkış aldı. Konferansın sonunda Eğitim-Bir-Sen Salihli Temsilcisi Durmuş Küçük, Mehmet Kaplan’a çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel