Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Çullugörece Yeterli İçme Suyuna Kavuştu
Saruhanlı’nın Çullugörece mahallesinde tamamlanan su deposu inşaatıyla, mahallenin yetersiz içme suyu sorunu MASKİ tarafından çözüme kavuşturuldu.
Manisa’nın ilçe ve mahallelerinde su dağıtım sisteminin sağlıklı işlemesi amacıyla çalışmalarına ara vermeksizin devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu depo çalışmalarına büyük önem veriyor. MASKİ, 17 ilçe ve mahallelerinde sürdürdüğü depo yenileme, bakım ve onarım çalışmalarıyla Manisa’nın suyunu garanti altına alıyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalardan Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece mahallesinde başlatılan su deposu inşaatı MASKİ ekiplerince tamamlandı. Gerçekleştirilen kaptaj çalışmasıyla mahallenin yetersiz olan içme suyu sorunu ortadan kaldırıldı.
KAYNAK SULARI YENİ DEPOLARDA TOPLANACAK
İl genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede tamamlanan içme suyu işleriyle ilgili bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkan Vekili Abdurrahman Karataş, “Saruhanlı ilçemizin Çullugörece mahallesindeki depo inşaatımız ekiplerimizce tamamlandı. Artık kaynak suları doğrudan bu depomuzda toplanarak, mevcut diğer depolarımıza buradan aktarma yapılacak. Böylelikle de mahallemize yetersiz gelen su sorununu çözüme kavuşturmuş bulunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel