Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Cazibeli su kaynaklarına yakın takip
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre Demirci Mahallesindeki cazibeli su kaynağını hizmete kazandırmak için numune alımı gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, cazibeli su kaynaklarını değerlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yunusemre’nin Demirci Mahallesindeki kaynak suyu için numune alımı yapıldı. Numune sonucuna göre kaynak suyu mahalledeki evlere bağlanmak üzere değerlendirilecek. Numune alım işlemine İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, İnşaat Şube Müdürü Eyüp Serhan Güven, Arıtma Şube Müdürü Recep Günay ve ilgili mühendisler katıldı.
Muhtar hem Cengiz Ergün’e hem MASKİ’ye teşekkür etti
Yunusemre ilçesi Demirci Mahalle Muhtarı Cafer Gözen, MASKİ ekiplerinin mahallelerine gelip, kaynak sularından numune almasından dolayı teşekkür etti. Gözen, “Suyumuzu içme suyu olarak kullanmak için müracaatımız olmuştu. Sağolsun İçme Suyu Daire Başkanımız da buraya geldi. Teşekkür ediyoruz başkanıma. Suyumuz çok güzel. MASKİ’ye müracaat etmiştik. Suyumuza tahlil yapılacak. Suyumuzun şifalı olduğunu düşünüyoruz. Bu sudan mahallemizde oturanların da faydalanmasını istiyoruz. Bize yardımcı olacağını bildiğimiz Cengiz Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, il genelinde cazibeli kaynak sularına önem verdiklerini söyledi. Açabay, “Muhtarımdan mahallelerinde bulunan su kaynağını değerlendirmemiz için bir talep gelmişti. Biz de ekip olarak, numune alımı gerçekleştirmek ve incelemelerde bulunmak üzere mahallemizi ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de cazibeli su kaynaklarının değerlendirilmesine büyük önem veriyor. Suyun analizi tamamlandığında çıkacak sonuca göre bir kullanım değerlendirmesi yapacağız” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel