Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Çavlu Mahallesinde taşıma su dönemi bitti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Çavlu Mahallesinde döşediği içme suyu şebeke hattıyla vatandaşların yaşadığı mağduriyeti giderdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar için çalışıyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Salihli’nin Çavlu Mahallesine içme suyu şebeke hattı döşedi. Mahallede yapılan çalışma sayesinde vatandaşlar kendi imkanlarıyla sondaj açıp, içme suyu kullanma sıkıntısından kurtarıldı. Bin 300 metre uzunluğunda döşenen hatla mahalle sakinleri, içme suyu şebeke hattına kavuşturulmuş oldu.

“Kurum olarak çözüm odaklı çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, idare olarak içme suyu hattı olmayan noktaları belirleyip, önemli işleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Aslay, “Salihli ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın içme suyu hattı bulunmuyordu. Vatandaşlarımız su ihtiyaçlarını gidermek için ya sondaj kuyusu açarak ya da taşıma suyuyla gideriyorlardı. Kurum olarak çözüm odaklı çalışıyoruz. Bu kapsamda da idare olarak ekiplerimizle birlikte harekete geçerek, mahallemizde yaşanan sıkıntıyı çözdük” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel