Öne Çıkanlar Serbest Gündem izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

Canilere Mahkemeden Ceza Yağdı!

Turgutlu'nun Osmancık Mahallesi yakınlarında 14 Nisan 2016 tarihinde tabanca ile vurulduktan sonra otomobilinde yakılarak öldürülen Adem Dönmez’in cinayet zanlıları bugün karar için hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme başkanı, “Tasarlayarak ve kasten adam öldürme” suçundan sanıklardan Serhat G.’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, İlke S.’ye ise müebbet hapis cezası verdi. Olaya karıştıkları tespit edilen suça sürüklenen çocuklar, O.R.K. 16 yıl 8 ay hapis cezası alırken, M.B. ise 2 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırıldılar.

Olayın geçmişi
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 14 Nisan 2016 tarihinde Osmancık Mahallesi yakınlarında yol kenarındaki dere yatağında alevler içinde olan bir otomobil yangınını söndüren itfaiye ekipleri, araçta ceset bulmuştu. Yapılan araştırmanın ardından Adem Dönmez’i öldürdükten sonra otomobili ile yakan Serhat G. (29), İlke S. (26), O.R.K. (18) ve M.B.’yi (18) gözaltına almış, zanlılar sorguları sırasında suçlarını itiraf etmişlerdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel