Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Çaltepe Ve Hatıplar’da Hayır Yemeği
Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Çaltepe ve Hatıplar mahallelerinde Saruhanlı Belediyesinin desteğiyle düzenlenen geleneksel hayır yemekleri binlerce kişinin katılımıyla birlik ve beraberlik havasında gerçekleşti.
Programa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclisi Üyeleri ve çevre mahallelerden çok sayıda kişi katıldı.
Çaltepe’de Saruhanlı Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı alanda düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından dualar okundu. Daha sonra davetlilere mahallenin yöresel yemeklerinden ikram edildi.
Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Mahalle Muhtarı Muammer Kocabaş olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Saruhanlı ilçemize bağlı birçok mahallemizde her yıl geleneksel olarak hayır yemekleri düzenleniyor. Hayır yemekleri aynı zamanda bahar havası ortamında geçerek, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendiriyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Çaltepe’deki programın ardından Hatıplar Mahallesindeki hayır yemeğine de katıldı.
Mahalle meydanında düzenlenen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Yaralı, Hatıplar’a yakında büyük hizmetler yapacaklarını söyledi. Başkan Yaralı, hayır yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen Mahalle Muhtarı Nazif Üstün olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Başkan Yaralı, hayır yemeğinin hazırlanması ve bulaşık yıkamada görev alan kadınlara da ziyaret ederek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel