Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Büyükşehirin Yeni Personeline Eğitim
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yakın zamanda işe başlayan personele yönelik temel belediye mevzuatı, kurumsal kültür ve belediyenin tanıtımı eğitimi verildi. Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, işe yeni başlayan personele yönelik yapılan eğitimin, kuruma uyum sağlanması noktasında önemli olduğunu belirtti.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personele yönelik eğitimlerini sürdüren İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, yakın zamanda işe başlayan yeni personele temel belediye mevzuatı, kurumsal kültür ve belediyenin tanıtımı eğitimi verdi. İnsan Kaynakları Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından verilen eğitimde halkla ve kurum içinde etkin iletişim kurulabilmesi için belediye personelince dikkat edilmesi gereken iletişim kuralları hakkında bilgi verildi. Büyükşehir Belediyesi’nin kurum kültürünün de anlatıldığı eğitimde Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetler ve planlanan yatırımlar hakkında da bilgiler aktarıldı.
KURUMA UYUM SAĞLAMALARI AÇISINDAN ÖNEMLİ
Eğitim ile ilgili açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Büyükşehir Belediyemizde yeni işe başlayan personelin Büyükşehir Belediyesi’ni bir an önce tanıyıp kuruma uyum sağlaması açısından hizmete alıştırma eğitimlerine önem veriyoruz. Bu eğitimler yeni personelimizin temel belediye mevzuatı, Belediye Başkanı, Belediye meclisi ve Encümeni hakkında bilgi edinmesi, Belediyemizin teşkilat şemasını oluşturan daire ve birimleri tanıması, belediyemizin misyon ve vizyonunu, performans programındaki temel değer ve ilkeleri öğrenmesi görev duygusu ve motivasyonu açısından çok önemlidir. Personelimize Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmanın prestijini kazandırmak istiyoruz” dedi.
BAŞARILI HİZMETİN TEMELİNDE İNSAN VAR
Eğitimli personelin önemine vurgu yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Büyükşehir Belediyesi olarak 2 yılı aşkın bir süredir vatandaşın nezdinde başarılı hizmetler yaptık. 17 ilçesiyle Manisa’yı her alanda daha ileri götürmek ve ilklerle tanıştırmayı görev bildik. Başarılı hizmet ve yatırımların temelinde insan vardır. Eğitimli personel vardır. Bunun için personel seçiminde ve hizmet içi eğitimde titizlik gösterdik. Motivasyonu yüksek, çalışkan ve kendini sürekli yenileyen çalışanlarımız çok önemli bir başarı nedenimizdir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel