Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Büyükşehir’den Sarıpınar’a güvenli yol
17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çizgi çalışması da tamamlanarak ulaşımın kalitesi ve güvenliği arttırıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesi Sarıpınar Mahalle Muhtarı Yaşar Bilgin’e verdiği asfalt sözünü tuttu. Ağır kış şartlarından bozulmalar olan yolda genişletme çalışmasıyla birlikte, sıcak asfalt çalışması da gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ardından mevcut yolda yol çizgi çalışmasını tamamladı.
Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve bakımsız durumda olan yollarda asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hizmette siyaset yapmaksızın Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızı konforlu yollarla buluşturuyoruz. Bu anlamda Sarıpınar Mahallemizde de mahalleler arası ulaşımın yanı sıra, tarım arazilerine ulaşım amacıyla da kullanılan yolda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca mevcut yolda Ulaşım Dairesi Başkanlığımız tarafından yol çizgi çalışması da yapılarak trafik güvenliği de sağlandı. Bölge sakinlerimiz güle güle kullansınlar” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel