Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Büyükşehirden miniklere yangın dersi
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarının personellerine olası yangın durumlarında yapılması gerekenleri teorik ve uygulamalı olarak anlatıyor. Bu kapsamda Turgutlu Mehmet Altan Anaokulu ve Kreşi öğrencilerine yangın eğitimi verildi.
Turgutlu Mehmet Altan Anaokulu ve Kreşinin eğitim verdiği 162 öğrenci Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere itfaiye binası tanıtıldı ve öğrencilere yangın eğitimi verildi. Minik öğrencilere yangın anında yapılması gerekenler teorik ve uygulamalı olarak öğretildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, itfaiyenin eğitimlere devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel