Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Büyükşehir’den Demirci’de Kırsal Hizmete Devam
Manisa Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelere sulama göletleri kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Demirci’nin Kuzuköy Mahallesi’nde yapılan hayvan içme suyu göleti, bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşları memnun etti.
Geçim kaynağı hayvancılık olan ve özellikle yaz aylarında büyük sıkıntı yaşayan Demirci’nin Kuzuköy Mahallesi’nin yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi koştu. Bölgede yapılan hayvan içme suyu göletinin tamamlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde bu çalışmalarımıza hız verdik. Demirci’nin Kuzuköy Mahallesi’nden de ilçe koordinasyon merkezimiz aracılığıyla bize gelen talebi değerlendirerek bölgeye hayvan içme suyu göleti kazandırdık. Hayvan sulama göleti ile Kuzuköy Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız büyük bir sorundan kurtuldu. Göletin yapım çalışmalarını ve iş süreçlerini yakından takip eden Demirci Koordinasyon Şube Müdürümüz Kazım Aysan’a teşekkür ederim. Bölgeye hayırlı olsun” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan ise, “Ekiplerimiz kırsal kalkınma faaliyetleri kapsamında mahallelerimize katkı sağlamaya devam ediyor. Halkımızın geçim kaynaklarından biri olan hayvancılığın yaz aylarında sulama zahmetinin azalması için hayvan sulama göletini Kuzuköy Mahallemize kazandırdık. Göletin üstünde yer alan çeşmenin ayağını buraya bağlayınca gölet susuz kalmayacak. Mahalle halkımız güle güle kullansın” dedi.
MUHTARDAN MAHALLELİ ADINA TEŞEKKÜR
Kuzuköy Mahalle Muhtarı Metin Yılmaz ise hayvancılıkla uğraşan mahalle sakinlerinin büyük sıkıntıdan kurtulduğunu söyledi. Projenin hayata geçmesi noktasında talimat veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Muhtar Metin Yılmaz “Başkanımızdan Allah razı olsun. Sulama göletinin bölgemize kazandırılmasında emeği geçenlere mahalle sakinlerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel