Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Büyükşehirden cemevine destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde bulunan cemevine masa ve sandalye hediye edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe örnek olacak birçok projeyi hayata geçirmekle kalmıyor aynı zamanda vatandaşların da ihtiyaçlarına anında yanıt veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı ilçesi Dilek Mahallesinde yer alan cemevine sandalye ve masa hediye edildi. Dilek Mahallesi’ne giderek Cemevi Derneği’ne sandalyeleri teslim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra da eşlik etti.

Mahallelilerle konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve sevgilerini iletiyorum. Büyükşehir olduktan sonra belirlediğimiz programlarla ilçelerimize ve mahallelerimize yatırımlar yapıyoruz. Dilek Mahallesinde de birçok yatırım yaparak vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Bunun yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Dilek Cemevi Derneği’nin de bizden sandalye ve masa talebi olmuştu. Bizler de hemen yerine getirdik. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti aktaran Dernek Başkanı Ünal Karataş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel