Öne Çıkanlar 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Kerbela turgutlu haber Mimar Sinan üst geçidi tbmm genel kurulu

Büyükşehir Yaşlılar Günü’nü kutladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İsmail Muammer Cider Huzurevi sakinlerine yönelik bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de katılarak huzurevi sakinlerinin neşesine ortak oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail Muammer Cider Huzurevi sakinlerine yönelik etkinlik düzenledi. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Serpil Pamuk Aykurt ve yetkililer katıldı. Malta Parkı’nda düzenlenen etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı da mini bir konser verdi. Genel Sekreter Halil Memiş, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilendi. Genel Sekreter Halil Memiş, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla sizlere yönelik bir etkinlik düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün sizlere selamlarını ve iyi dileklerini getirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere her türlü desteği vermek mecburiyetindeyiz. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımız ellerinde gelen sevgi ve saygıyla sizlerin yanınızdalar. Bugün burada gönlünüzce eğlenmenizi diliyorum. Her zaman sizlerin yanınızdayız” diye konuştu. Konuşmanın ardından Genel Sekreter Halil Memiş, huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti.
Gönüllerince eğlendiler

Şarkıların hep bir ağızdan söylendiği konserde Solist Hasan Başkaya’nın söylediği şarkılarla doyasıya eğlenme fırsatı bulan huzurevi sakinleri, parçalara eşlik etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Serpil Aykurt, yaşlılarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Yaşlılarımızın sadece bir gün değil her gün yanlarında olduklarını belirten Aykurt, “Sadece önemli günlerde değil, huzurevi sakinlerimizin her gün yanındayız. Onların hayattan kopmamasını sağlamak adına etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız huzurlu bir hayat geçirmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel