Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Büyükşehir Belediyespor’da Görev Dağılımı Yapıldı
Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi Mehmet Güzgülü başkanlığında toplanarak görev dağılımını gerçekleştirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından yönetim Mehmet Güzgülü başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Başkan Yardımcılığı görevine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu getirildi. Toplantıda Mali ve İdari İşler Sorumlusu Ahmet Uluturhan, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Alt Yapı Sorumlusu Haşim Elmalı, Voleybol, Basketbol ve Yüzme Branşları Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Metin Memiş ise Cimnastik, Atıcılık, Judo, Dağcılık ve diğer Amatör Branşlar Sorumlusu olarak belirlendi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından bir açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Güzgülü, “Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza baktığımızda belediye ağırlıklı olduğunu görüyoruz. Kulübümüzü daha kontrollü ve daha kurumsal bir yapı ile yönetmeye çalışacağız" dedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğuna dikkat çeken Güzgülü, “Bununla birlikte taraftarlarımıza seyir zevki yüksek bir belediyespor izlettireceğiz. Umarım sezon sonunda hedeflediğimiz yerlere gelerek taraftarlarımızı mutlu ederiz” diye konuştu.
"ALT YAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"
Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak alt yapıya büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Güzgülü, “Kulübümüz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Manisa’da gençlere alt yapı hizmeti vermeye devam edecektir. Yapacağımız yeni hamlelerle alt yapıda daha büyük gelişimler yapacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel