Öne Çıkanlar kenan ışık kenan ışıgın tedavisi iki kardeşe ait iki ev kestanepazarı korkunç Sabuncubeli

Baybatur’dan TBMM gündemiyle ilgili önemli açıklamalar
TBMM’nin 26. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarını değerlendiren TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi ve AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından devletin içerisindeki yargıda, emniyette, silahlı kuvvetlerdeki aksaklıkların giderilmesi noktasında meclisin önemli inisiyatifler alacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 26. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarına başlayan TBMM’nin gündemimde önemli maddelerinin yer aldığını kaydeden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, öncelikli olarak yapısal reformların ele alınacağını belirtti. AK Parti, CHP ve MHP’den birer temsilcinin yer aldığı mini Anayasa paketi çalışmalarının tamamlandığını hatırlatan Baybatur, "Anayasa’daki bazı aksaklıklarla ilgili önemli sorunlarımız var. Bunların giderilmesi noktasında ciddi bir siyasi irade ortaya koyan AK Parti, CHP ve MHP’nin mutabakat içerisinde bunları çalışması çok önemli. İnşallah bu dönem Meclisimiz Anayasa başta olmak üzere reform niteliğinde çalışmalara imza atacak" dedi.
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından devletin içerisindeki yargıda, emniyette, silahlı kuvvetlerdeki aksaklıkların giderilmesi noktasında meclisin önemli inisiyatifler alacağını da vurgulayan Baybatur, milletvekilleri olarak Türkiye’yi her alanda ileriye taşıyacak, devletiyle, milletiyle, ekonomisiyle güçlü Türkiye’nin inşası noktasında çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Yeni yasama yılının sıcak bir o kadar da hareketli geçeceğini belirten Baybatur, " Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümetimize verilen yetkinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin tezkere meclisimizden geçti. Bu önemli bir durum. Çünkü; Suriye ve Irak’ta yaşanan gelişmelerle ülkemizde yaşanan terör olayları birbirinden bağımsız değil. Sınır ötesinde hem Irak’ta, hem Suriye’de DAEŞ ve PYD terör örgütlerine karşı devletimiz ciddi bir mücadele yürütüyor. Hem içeriye, hem dışarıya yönelik ciddi çalışmalar var. Yeni yasama yılının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel