Öne Çıkanlar Kerbela 10 Ocak Çalışan Gazetecileri turgutlu haber Mimar Sinan üst geçidi tbmm genel kurulu

Başkan Yaralı Marangoz Atölyesi Açılışına Katıldı
 Başkan Yaralı, Sanayi sitesindeki işyerinin açılışında yaptığı konuşmada esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu ifade etti.

Esnaflıkta önemli kriterlerden birinin Ahilik kültürü olduğunu, bu kültüre sadakat gösteren esnafların işlerinde daha başarılı olabileceklerini belirten Yaralı, “Yöremizde yeni işyerlerinin açılması hepimiz için olumlu bir gelişmedir. İşyeri sahibi genç kardeşimize işlerinde başarılar bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Başkan Yaralı, konuşmasının ardından kurdele keserek işyerinin açılışı yaptı. Yaralı daha sonra Mütevelli mahallesinde kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Başkan Yaralı’nın Mütevelli’deki programında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, Belediye Meclisi Üyesi Nuri Bozkurt da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel