Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Başkan Tonguç'un Acı Günü
 Merhume Sabahat Özen, Alibeyli Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Kırtık Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze namazına Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Ali Delen, 24. Dönem Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer Ekinci, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Önal ve Bilal Demir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Kılıç Kaya, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehzadeler Belediye Meclis Üyeleri, Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, resmi kurum ve kuruluşların müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel