Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Başkan Şirin’den Sağlık Merkezlerine Destek
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 3 Nolu Eczacı Mustafa Erüner Sağlık Ocağı ve Sebahat Karaoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 3 Nolu Eczacı Mustafa Erüner Sağlık Ocağı ve Sebahat Karaoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ndeki fiziki şartlara yönelik vatandaşların beklentilerine çözüm bulmak adına merkezleri ziyaret etti. Başkan Şirin’e Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu, Turgutlu Sağlık Grup Başkanı Murat Yücetürk ile Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur eşlik etti. İlk olarak Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Sebahat Karaoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Şirin, fiziki yetersizliği bulunan binada incelemelerde bulundu. Başkan Şirin ve beraberindekilerin ikinci durağı Yeni Mahalle’de yer alan 3 Nolu Eczacı Mustafa Erüner Sağlık Ocağı oldu. Sebahat Karaoğlu Aile Sağlığı Merkezi gibi yetersiz fiziki şartlardan muzdarip binada incelemelerde bulunan Başkan Şirin, Turgutlu Sağlık Grup Başkanı Murat Yücetürk ile fikir alışverişinde bulundu.
“DAHA İYİ HİZMET İÇİN DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”
Turgutlu halkına sağlık hizmeti veren 3 Nolu Eczacı Mustafa Erüner Sağlık Ocağı ve Sebahat Karaoğlu Aile Sağlığı Merkezi binalarındaki fiziki yetersizlikleri tespit ettiklerini ve merkezlerin daha iyi şartlara kavuşmaları adına yetkililerle görüştüklerini belirten Başkan Şirin, “Tabii ki isteğimiz Turgutlulu halkımızın çok daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alabilmesidir. Yeni Mahalle ve Mustafa Kemal Mahallelerimizdeki bu iki önemli sağlık merkezlerinin yetersiz olduğunu gördük. Her iki sağlık merkezlerimizdeki yoğunluk da malum. Turgutlu Belediyesi olarak da bu konuda vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeyi hedefliyoruz. Binalardaki durum tespit çalışmalarımızın sonrasında yol haritasını çizerek en kısa süre içerisinde elimizden gelen desteği vereceğiz. Gerek hizmet veren doktorlarımızın daha iyi şartlarda çalışması, gerekse hizmet alan vatandaşlarımızın daha konforlu alanda hizmet alabilmeleri adına çalışacağız ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel