Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Başkan Ömer Faruk Çelik'ten İŞKUR'a Ziyaret
 İŞKUR Manisa İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Salim Eroğlu’na ziyaretler sürüyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de, Eroğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Ziyarette, İŞKUR’un önemli bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Çelik Şehzadeler Belediyesi olarak İŞKUR’la ortak projeler yapacaklarını ifade etti. Çelik, "Uzun yıllardır yakından tanıdığım ve bürokraside çok başarılı işler yapmış olan hizmetler vermiş olan Salim Eroğlu beyin İŞKUR Manisa il müdürü olarak atanması bizleri mutlu etmiştir. Bu gün kendisine yeni görevinde hayırlısı olsun demek için ziyaret ediyoruz. Yeni görevinde başarılar göstereceğine inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İŞKUR hem Manisa’mızda hem Türkiye’de çok başarılı işlere imza atan bir kurumdur. Ben inanıyorum ki Şehzadeler Belediyesi ve İŞKUR ortaklaşa birçok projeye imza atacaktır. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak milletimize hizmet eden tüm kurum ve kuruluşların yanında olduğumuz gibi İŞKUR’unda yanında olacağız. İŞKUR sağlıklı çalışırsa gençlerimiz, insanlarımız çok daha iyi imkanlarda istihdam olabilirler. Dolayısı ile bizim çok önemsediğimiz bir kurumdur. Bu bağlamda sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren İŞKUR Manisa İl Müdürü Salim Eroğlu ise şunları kaydetti:
"Öncelikle değerli Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik beye bu nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İnşallah Manisa’mız adına istihdamı geliştirmek, işsizlerimize iş bulmak, işverenlerimize de istediği şekilde iş bulup işçi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel