Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Başkan Karaçoban’dan Babalar Günü Mesajı
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Karaçoban mesajında, “Ailelerimizin temel direği olarak görülen babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, saygı, sevgi, sorumluluk, paylaşma gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, imkanlarını bizim için seferber ederek önümüzü açan, bir ömür boyu maddi manevi her türlü desteğini arkamızda hissettiğimiz babalarımıza, gereken saygıyı göstermeyi asla ihmal etmemeliyiz.” dedi.
Ailelerine mutlu, huzurlu bir ortam sağlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bütün babaların Babalar Günü’nü kutlayan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mesajını şöyle tamamladı:
“Bu anlamlı günün babalarımıza ilgimizi, sevgimizi, saygımızı yansıtmak için güzel bir vesile olduğunu, bütün babalara aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel