Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Başkan Karaçoban Bir Engeli Daha Kaldırdı
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 5 ay önce geçirdiği felç sonrası yatağa mahkum kalan 82 yaşındaki Fatma Erken’in yüzü Alaşehir Belediyesi ile güldü. Başkan Karaçoban’ın talimatıyla gönderilen tekerlekli sandalye ile yaşlı kadının yatağa mahkumiyeti ortadan kalkmış oldu.
Alaşehir’de 4 çocuk annesi 82 yaşındaki Fatma Erken’in 5 ay önce geçirdiği felç sonrası yatağa mahkum kaldığını öğrenen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaşlı kadına tekerlekli sandalye göndererek bir engelliyi daha sevindirdi. Yaşlı kadına tekerlekli sandalye Alaşehir Belediye Başkan Vekili Halil Kara tarafından teslim edildi. Eşiyle birlikte yaşamını sürdüren Fatma Eren tekerlekli sandalye sayesinde artık yataktan kalkıp dışarıya çıkabileceğini belirterek Alaşehir Belediyesine teşekkür etti.
Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “82’lik Çınarımız olan Fatma teyzemize oksijen alabilmesi açık havaya çıkıp dolaşması için tekerlekli sandalye alıp Belediye Başkan Vekilimiz Halil Kara ile derdine derman olduk. Amacımız engelleri aşmış bir Alaşehir oluşturmak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel