Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Başkan Ergün’den Salihli’de temel atma programı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, temel atma ve mahalle ziyaretleri yapmak üzere yarın Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunacak.
Salihli ziyareti kapsamında ilk olarak saat 12.00’de Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ziyaret edecek olan Başkan Ergün, daha sonra Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan toplu taşıma araç tanıtım törenine katılacak.
MABEM hizmet binası temel atma törenine katılacak olan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi’nin el ele vererek yapımına birlikte gerçekleştirdikleri ve Nisan ayında temeli atılan Spor Salonu ve Yüzme Havuzu İnşaatını inceleyecek.
Kabazlı Mahallesi’ndeki Uluslar arası Atış Poligonu temel atma törenine ilk harcı atacak olan Başkan Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve beraberindekilerle birlikte Yeşilova ve Çökelek Mahallelerini ziyaret edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel