Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Başkan Ergün muhtarları ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve ilçede görev yapan muhtarları ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin 17 ilçedeki özverili çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, Yunusemre ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından yapılan çalışmalar takdir toplamaya devam ediyor. Yapılan hizmetler adına teşekkür etmek için MASKİ hizmet binasınagelen Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, Fatih Mahalle Muhtarı Doğan Akın ve Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Hayati Olçum Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek takdim etti. Teşekkür ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak da katıldı.
“Mahallelerimize hizmet ulaşıyor”
Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kendilerini misafir ettiği için teşekkür etti. Pehlivan, “Yuntdağı’nda yapılan asfalt çalışması sayesinde hizmetler mahallelerimize ulaşıyor. Vatandaşlarımız yapılan yol düzenlemesinden çok memnun. O yollar olmasaydı hizmetler mahallelerimize ulaşamayacaktı. MASKİ Genel Müdürüm Yaşar Coşkun’a da teşekkür ediyorum. Karaveliler’e montajı yapılan sondaj mahallemizin sorununu çözdü” dedi.
“Mahallelerimize önemli yatırımlar yapılıyor”
Fatih Mahalle Muhtarı Doğan Akın da yapılan hizmetler için teşekkür etti. Akın, “Cengiz Başkan sağolsun, mahallelerimize önemli yatırımlar yapıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Hayati Olçum da hizmetlerin mahalleleri için önemli olduğunu söyledi. Olçum, Cengiz Başkan’ım sağolsun bizleri ağırladı. Bizleri dinledi. Allah ondan razı olsun” dedi.
50. Yıl Mahalle Muhtarından şiirli teşekkür
50.Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmalara teşekkür etti. Akar, “Bizim Anadolu’da bir deyiş var. Aşk-ı sevda ile çalışan yiğidin hakkını teslim edelim” dedi. Ayrıca muhtar Erol Akar, Başkan Cengiz Ergün’e yazdığı şiiri okudu.
“Hizmetlerimiz katlanarak büyüyecek”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçede çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü ve sürmeye de devam edeceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçe ayırt etmeden hem Büyükşehir Belediyesi hem de MASKİ olarak vatandaşlarımıza hizmet ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu yaptığımız çalışmalar sadece başlangıç, hizmetlerimiz katlanarak büyüyecek. Şehrimizde üstyapısını ve altyapısını yenileyerek, vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir Manisa’da ikamet etmelerini sağlamak en büyük görevimiz” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel