Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Başkan Çerçi'ye Yuntdağı Brifingi
 Yunusemre Belediyesi Muradiye ek hizmet binasında gerçekleştirilen Yuntdağı Bölgesel Kalkınma Koordinasyon toplantısına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Başkan Yardımcıları Ramiz Şiyak, Kılıç Kaya, Şule Uygur, Hakan Akgöl, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Sezer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Park ve Bahçeler Müdürü Abdulkadir Yetiş, Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu, Gençlik Spor ve Eğitim Komisyonu, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu, İmar Komisyonu, Sosyal Yardım Yaşlı Engelli Çocuk Kadın Komisyonu, İdari ve Hukuk İşleri Komisyonu, adına temsilcilerden Belediye Meclis Üyeleri Necip Denktaş, Mustafa Gürler, Mehmet Arık, Eşref Çağlayan, Tarım Danışmanı ve Proje Koordinatörü Ramiz Çoban katıldı.

ÇERÇİ BAŞKANLIĞINDAKİ TOPLANTI 3 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Çerçi, "Bugün bazı birimlerimiz ile önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızın gündemi Kırsal Kalkınma ve özellikle köyden mahalleye dönüşen yerlerdeki bazı yatırımlarımızdı. Köylerimizdeki Fen İşlerimizin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün ve diğer müdürlüğümüzün yaptığı ve yapacağı yatırımları konuştuk. Hangi mahallemize hangi hizmetlerin yapılacağı bunların kontrollerinin, denetimlerinin nasıl sağlanacağını, hangi hizmetlerin daha öncelikli olacağını gözden geçirdik. Bunları bir envanter olarak çıkarıp önümüze koyduktan sonra aciliyet durumlarına göre bir sıraya koyacağız. Yunusemre Belediyemizin ilgi alanına giren konuların dışında kalan durumlarda mahallelerimizin su problemi, ulaşım problemi gibi konular var. Büyükşehir Belediyesinin ilgi alanına giren konuları Büyükşehir Belediyesi’ne iletiyoruz. Bugün özellikle mahallemizin sorunlarını masaya yatırdık. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları bir süreç içerisinde gözden geçirdik.” dedi.

Strateji Geliştirme Müdürlüğünün koordinatörlüğünde belediyedeki diğer birim müdürlüklerinin yapacağı çalışmaların en kısa zamanda tekrar masaya yatırılacağını ifade eden Başkan Çerçi, "Strateji Geliştirme Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde diğer ilgili hizmet müdürlüklerimiz, yaptıkları koordinasyon neticesinde ortaya çıkan çalışmaları önümüzdeki haftalarda tekrar önümüze gelecek. Hızlı bir şekilde önümüzdeki baharı, yazı ve sonbaharı en iyi şekilde değerlendirip mahallelerimizdeki pek çok soruna neşter vuracağız. Çözüm yolunda ciddi mesafeler alacağımızı düşünüyorum. Mahallelerimize döşeyeceğimiz yaklaşık 300 bin metre kare taş ihale sürecini başlattık. Önümüzdeki haftalarda bunun meyvelerini alacağız. Amacımız Yuntdağı bölgelerindeki mahalleleri kalkındırmak ve geliştirmektir. Yuntdağı’nı turizm ve kentsel anlamda bir merkez haline getirebilir miyiz onun mücadelesini veriyoruz. Sistematik bir çerçevede bu projelerin hepsini hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel