Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri ak parti hazine bakanı sosyal koruma ilk apantisit ameliyatı

Başkan Çerçi’den Kaymakam Kantay’a ’hayırlı olsun’ ziyareti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamlığı görevine atanan Atilla Kantay’ı ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yunusemre Kaymakamlığı görevine atanan Atilla Kantay’a ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yeni görev yerinde başarılar diledi. Yunusemre’nin ilin en büyük ilçesi olduğunu kaydeden Başkan Çerçi, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken; birlikte uyum içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Kaymakam Atilla Kantay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çerçi’ye teşekkür etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz’a ziyaret

Belediye Başkanı Çerçi daha sonra Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ali Ulvi Yılmaz’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel