Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Başkan Çerçi'den Hasta Ziyareti
 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi cuma namazını kılmak üzere gittiği Keçiliköy Mahallesinde önce vatandaşlarla bir araya geldi. Keçiliköy Mahalle Muhtarı Veli Eylik’ten mahallesinin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Çerçi, daha sonra aynı mahallede ikamet eden ve rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören İbrahim Kocaağa isimli mahalle sakinine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çerçi’ye ziyarette, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Başkan Yardımcısı Şahin Ayan ve AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener de eşlik etti.

İbrahim Kocaağa’nın eski sağlığına kavuşması için Allah’tan acil şifalar dileyen Başkan Çerçi, burada bir süre kaldıktan sonra başka bir programa katılmak üzere Kocaağa’nın evinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel