Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Başkan Çerçi Yunusemre Muhtarlarıyla istişarede
 Yunusemre İlçesi’ne bağlı 89 Mahalle’den 80 Mahalle muhtarının katıldığı Muhtarlarla İstişare Toplantısında konuşan Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Muhtarlıklar Müdürü Ramis Çoban, “Müdürlük olarak sizleri mahçup etmeyecek hizmetlere imza attığımızı düşünüyoruz. Hayvancılık konusunda, tarımsal destekleme konusunda desteklerimiz devam edecek. Eksiklerimiz var bunların bilincindeyiz. Bu eksikliklerimizi gidermek ve sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek için çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle daha güzel hizmetler yapacağımıza da inanıyorum” dedi.

“HER MAHALLEMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Toplantıya 1,5 yılda yaptıkları çalışmaları anlatarak başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Henüz yeni bir belediyeyiz ve buna rağmen büyük işler başardığımıza inanıyoruz. Elbette ki bu hizmetler yeterli değil, biz bunun da bilincindeyiz. Bu yüzden bu 1,5 yıllık süreçte, hem sizlere hizmet ettik, hem de belediye olarak eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Birimlerimizin sizlere en iyi hizmeti sunmaları için gerekli araç ve gereçleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz MAYEB A.Ş ve YUNTAŞ A.Ş ile kendi malzemelerimizi de kendimiz üreterek, hizmet maliyetlerimizi en aza indirgemeye çaba sarf ediyoruz. Az maliyetle çok iş yapmak için gayret sarfediyoruz. Bütün mahallelerimize aynı oranda hizmet etmeye çalışıyoruz. Ancak sizler de bizlere hakveriniz ki, daha yeni bir belediyeyiz ve hizmetlerimiz yavaş yavaş bütün mahallelerimizde görülecektir. Sizlerden biraz sabır istiyoruz” dedi.

“5 DAKİKA BOŞ VAKTİMİZ YOK”

Yunuskent’ten kentsel dönüşüme kadar bir çok büyük proje konusunda da muhtarları bilgilendiren Başkan Çerçi, “Kısa zamanda çok büyük projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadık. Ege Bölgesi’nin en büyük TOKİ konutlarını ilçemiz Yunusemre’ye kazandırdık. İlk etap ihalesi gerçekleşti. Allah nasip ederse en yakın zamanda çalışmalara başlanacak. Bunun yanı sıra ilçemizde büyük bir kentsel dönüşüm başlatacağız. Gerçekleştirecek olduğumuz bu kentsel dönüşüm sayesinde ilçemiz görsel olarak tamamen değişecek ve ilçemize özgü bir kent meydanımız olacak. Büyük hayallerimiz, büyük hedeflerimiz var. Ama büyük hayallere giderken ayağımızın da yerden kesilmemesi gerekmekte.  Onun için büyük hayallere, büyük hedeflere, büyük planlara adım adım gideceğiz. Gücümüze ve imkanlarımıza göre hareket edeceğiz. Arada bir dönüp karnemize bakmamız lazım. Neler yaptık, neler yapamadık onları incelememiz gerekmekte. Söz verdiğimiz gibi 300 bin metre kare parke taşı döşeme hedefine en kısa sürede ulaşacağız. Mahallelerimizde çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yapacağız. Sizlerin bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak için, daha fazla hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Eksiklerimiz, kusurlarımız bize ait, yapılan hizmetler sizlere ait” dedi.

EVDE BAKIM HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan da toplantıda yaptığı konuşmasında, “Muhtarlarımıza internet sağlanması, vatandaşlarımıza daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. Evde Bakım Projesiyle ilgili olarak eşiniz Dr. Melek Çerçi’ye ve Sosyal Yardım İşleri Müdürünüz ve ekibine de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bu proje ile yaşlılarımız o kadar mutlu oldu ki anlatamam. Yaşlılarımızın bakımı ile alakalı herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Çok güzel bir hizmet belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

BAŞKAN ÇERÇİ, MUHTARLARIN TALEPLERİNİ TEK TEK NOT ALDI

Başkan Çerçi, yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz vererek, talep ve şikayetlerini dinledi. Her muhtarın söylediği istekleri tek tek not alan Başkan Çerçi, “Bütün Belediye Başkan Yardımcılarım ve birim müdürlerim ile bu toplantıyı gerçekleştirdik. Talep ve şikayetlerinizi tek tek not aldım. Her bir mahallemizin sıkıntılarıyla tek tek ilgileneceğimin sözünü bir kez de burada veriyorum. Her zaman gönül rahatlığıyla gelip kapımı çalabilir, sıkıntılarını anlatabilirsiniz. Hepbirlikte mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz ve huzurlu ve mutlu bir Yunusemre için çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel