Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Başkan Çerçi kabineyi Yunusemre’ye davet etti
Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kabine üyelerini 10-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2. Uluslararası Yunus Emre Günleri’ne davet etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti Manisa Milletvekilleri ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti Grup Başkanvekilleri Bülent Turan, Mehmet Muş, AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti Yerel Yöneticilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammed Ecel, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Genel Başkan Danışmanı Halife İncekara ile bir araya gelen Başkan Çerçi, devam eden projeler hakkında bilgi verdi, onları 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 2. Uluslararası Yunus Emre Günleri organizasyonuna davet etti.
‘Görüş alışverişinde bulunduk’
Başkent temaslarına ilişkin bilgi veren Başkan Çerçi, “Önümüzdeki hafta Yunus Emre Günleri etkinliğimiz başlayacak. Mecliste Başbakanımız Binali Yıldırım, bakanlarımız ve bürokratlarımızı ziyaret ederek bu önemli etkinliğimize davet ettik. Elbette yoğun programları var. Onları aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Tabi onlardan taleplerimiz vardı. Ziyaretlerimizde devam eden projelerimizi anlattık, taleplerimizi ilettik. Temaslarımızda Manisa Milletvekillerimiz de bizlere eşlik etti. Amacımız ilçemize en iyi hizmeti vermek, devam eden büyük projelerimizin hızlanmasını sağlamak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel