Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Başkan Çerçi İftarını Mesir’de Vatandaşla Birlikte Açtı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye tarafından Laleli Mesir Camii yanında kurulan alanda iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Çerçi, bereketli ve huzurlu bir Ramazan ayı diledi.
Yunusemre Belediyesi, kırsal mahallelerde kurduğu iftar sofralarının yanı sıra Mesir Mahallesi Mesir Camii yanındaki alanda kurduğu iftar sofrasında da merkez mahallelerdeki vatandaşları ağırlayacak. Alandaki ilk iftar programında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar yemeğine Başkan Çerçi’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Mustafa Dandin, Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri Arif Alkan, Veli Doğdu, Ozan Otçuoğlu, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Asiye Zurnacı, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaklaşık bin 500 kişiye verilen iftar yemeğinin yanı sıra çocuklar da unutulmayarak onlara pamuk şeker ve Osmanlı Macunu ikram edildi. İftar öncesi vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Çerçi, Ramazan ayının bereketli ve huzur içerisinde geçmesini diledi. Belediye Başkanı Çerçi, "11 ayın sultanı Ramazan ayı içerisindeyiz. Belediye olarak Mesir Camii yanındaki alanda Ramazan sonuna kadar kurduğumuz iftar sofrasında vatandaşlarımızı ağırlayacağız. Ramazan ayının ülkemiz, ilçemiz için bereketli ve huzur içerisinde geçmesini, tuttuğumuz oruçların kabul edilmesini niyaz ediyorum" diye konuştu.
YUNUSEMRE’DE KONSERLER BAŞLIYOR
Alanda ayrıca Ramazan ayı süresince açık kalacak; takıdan geleneksel tatlara, giyimden ev gereçlerine kadar birçok ürünün yer aldığı stantlar kuruldu. Çocuklar da kendileri için kurulan şişme oyun parkında Ramazan boyunca gönüllerince eğlenecek. Yunusemre Belediyesi tarafından alanda, teravih sonrası konser ve programlar da organize edildi. İlk konseri Manisalıların yakından tanıdığı Orhan Çakmak verecek. 10 Haziran Cuma gecesi sahne alacak olan Çakmak, Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin değerli eserlerini seslendirecek. 11 Haziran Cumartesi günü ise sunumu ve şiirleriyle İkbal Gürpınar ile Balkan Müzik Ödüllerinde En İyi Şarkıcı Ödülünü kazanan Bosna Hersekli ünlü sanatçı Armin Muzaferija sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel