Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Başkan Çerçi, Arnavutluk büyükelçisini ağırladı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Arnavutluk Ankara Büyükelçisi Genti Gazheli’yi makamında ağırladı.
Arnavutluk Ankara Büyükelçisi Genti Gazheli, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Manisa’da Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükelçi Gazheli’ye Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Adnan Erbil, MTSO Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Atçı eşlik etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kadıoğlu da hazır bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle söz eden Arnavutluk Büyükelçisi, Erdoğan’ın ülkeleri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti. Büyükelçi Gazheli, “Arnavut ve Arnavutluk meselesi için Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman yanımızda oldu. Kendisi olmasaydı bu mesele bugün ki durumunda olmayacaktı. Bizler Türkiye’yi çok seviyoruz. Ekonomik olarak ilişkilerimizin düzeltilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.
Kendilerini Yunusemre’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Çerçi ise, Arnavutluk ile gönül bağının bulunduğunu söyledi. Belediye Başkanı Çerçi konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kardeş coğrafyamız olan Balkan ülkelerimizin hepsi kardeşlerimizin yaşadığı ülkeler. Oraları ile gönül bağımız var. Yunusemre’de Balkan göçmeni birçok insanımız yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakan olduğu yıllardan itibaren kardeş ülkelerimiz ile gönül bağımız daha da arttı”
Konuşmaların ardından Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Arnavutluk Ankara Büyükelçisi Genti Gazheli’ye günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel