Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Başkan Çerçi Akmescit’te destek istedi

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Çerçi, Akmescit Mahallesinde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. 
Yaklaşan seçimlerin önemine atıfta bulunan Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşlardan destek istedi. İlçenin kurucu belediye başkanı olarak mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda projeler ürettiklerini kaydeden Başkan Çerçi, bu projeleri yaparken vatandaşların görüşlerini de dikkate aldıklarını belirtti. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde destek isteyen Cumhur İttifakı adayı Çerçi, “5 yıl boyunca ilçemizde ayrım gözetmeksizin tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet götürdük. Rutin hizmetlerin yanı sıra dev projelerle de pek çok belediyeye örnek olduk. Toplu konut hamleleri, kentsel dönüşüm projeleri, modern pazaryeri bunlardan yalnızca bazıları. 31 Mart günü Allah’ın izniyle zafere ulaştığımızda Yunusemre’ye vizyon katacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
Merhume Rabia Veliar ile Merhum Ahmet Yılmaz’ın ailesini de ziyaret eden Başkan Çerçi, taziyelerini ileterek, ailelerin acısını paylaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel