Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Başkan Çelik'ten Ev Ziyareti
 Muhsin Arslan adlı vatandaşın daha önceden yaptığı çay davetini geri çevirmeyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz gün danışmanı Ahmet Baydar ile Arslan ailesini ziyaret etti.

Sık sık vatandaşla bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Geçtiğimiz gün Muhsin kardeşimiz bize evinde ağırlamak istediğini ilettiğinde bize kendisini kırmadık. İlk fırsat ziyaret edeceğimi ifade etmiştim bu kapsamda bu gün evlerine konuk oldum. Gerçekten de sıcak bir ortamda bizi karşıladılar. Ben kendilerine bu misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da zamanımızın el verdiği müddetçe bu tür ev ziyaretlerimizi gerçekleştirip vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir kendisinden dinleyeceğiz” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Arslan başkana ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ev ziyaretinin ardından mahallede yeni açılacak olan 12. Nolu sağlık ocağının tadilatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel