Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Çelik'ten Başkan Ergün'e İade-I Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni Büyükşehir Belediye binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün son zamanlarda gelişen olumlu diyalog ortamının devam etmesi temennisinde bulundu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün geçtiğimiz hafta kendisini ziyaret ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Büyükşehir Belediyemizin bu yeni hizmet binasında güzel başarılı hizmetlere imza atmasını bu şehrin bir evladı olarak temenni ediyorum. Değerli Başkanımız geçtiğimiz günlerde bizi ziyarete gelmişti. Bizde hem bir iade-i ziyaret hem de yeni yerlerinde bir hayırlısı olsun ziyareti yapalım istedik. Zaten sürekli değişik vesileler ile bir araya geliyor konuşuyorduk. Bu diyalog ortamının devam etmesinin şehrimiz açısında son derece doğru olduğunu düşünüyorum. Bizler sorumlu insanlarız. Belediye başkanları olarak siyasi kimliklerimizi biraz geride tutmak mecburiyetindeyiz. Şehrimizin insanlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için daha sık bir araya gelmeli, ortak projelere imza atmalı ve birbirimizin önünü açmalıyız diye düşünüyorum. Bu bağlamda inşallah önümüzdeki süreçte birlikte daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Tekrardan yeni belediye binasının Manisa’mız ve Büyükşehir Belediye çalışanlarımız için hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.
“OLUMLU DİYALOG ORTAMININ DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”
Belediyeler arasında oluşan diyalog ortamından duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yeni belediye binamızda bizi ziyaret etmeniz beni fazlasıyla mutlu etti. Geçen hafta da benim sizi ziyaretim sırasında da söylediğim gibi hizmet noktasında hepimiz seçilmiş birer bireyiz. Sonuçta halkımıza en güzel hizmeti sunmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. İnanıyorum ki bu yeni bir başlangıç yeni bir milat olarak nitelendirdiğim bu süreç, karşılıklı istişarelerle çok daha iyi noktalara gelecektir. Bunun da ilk işaretini geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında ve dün akşam ki meclis toplantısında beli noktalarda uzlaştığımız konular üzerinde tam bir mutabakat sağlanmış olması bizleri ayrı bir şekilde mutlu ediyor. İnanıyorum ki bu güzellikler önümüzdeki günlerde çok daha iyi noktalar da paylaşma noktasında oluruz. Tekrardan hoş geldiniz” diye konuştu.
Ziyaret esnasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Ergün’e çikolata ve çiçek hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel