Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Çelik Tügva'yı Ağırladı

Manisa’da kurulumun yeni tamamlayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl temsilcisi Mehmet Önal ve yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ettiler. TÜGVA ve Şehzadeler Belediyesi olarak yapılacak olan projeler ve çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal, “Öncelikle değerli Belediye Başkanımıza bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Manisa İl Temsilciliği olarak, yeni nesil gençlik vakfı felsefesiyle, vakıfçılığı nesle ve yeni neslin ihtiyacı olan vakıfçılığı Manisa’ ya kazandırmak için arkadaşlarımız ile birlikte Manisa’da il temsilciliğimizin kuruluşunu yaptık. İnşallah Manisa’ ya ait olacak bu vakıf sizlerin de desteği ile Manisa’ da yükselerek, Manisa gençliği için faydalı hizmetlere imza atacaktır. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuzda Kadın ve Aile Koordinatörlüğümüz var. Özellikle bayanlar noktasında yapacağımız çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam edecek. Bunun yanı sıra iş dünyası, yükseköğrenim, lise, ortaokul bütün gençlik birimlerine ait gençlere yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle 2013 yılından sonra gündeme gelen Y kuşağı Z kuşağı nesiller var. Bunların ihtiyaçları çok önemli. Bilgi her zaman var, ama bilginin ulaşım yöntemi sürekli olarak değişiyor. Bilginin ulaşım yöntemi matbaanın icadı ile değişti. Televizyon, Bilgisayar, İnternet ve cep telefonlarının icadı ile değişti. Yeni nesle doğru bilgiyi aktarmanın yolunu Türkiye Gençlik Vakfı çatısı altında organize bir şekilde oluşturmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE’DE YENİ BİR NESİL YETİŞİYOR”
Gençliğin son derece önemli olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal kardeşim ve yönetimini Şehzadeler Belediyemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gençlik bizim için son derece önemli. Eğer milletlerin yetiştirilmiş gençleri varsa, bu milletler hep uzun ömürlü olurlar. Ama bir millet, bir sistem düşünün ki gençliğine yatırım yapmıyorsa, yetiştirmiyorsa gençlerini, o sistemin, o milletin ayakta kalması olanaksızdır. Biz medeniyetimiz boyunca ilme irfana gençlerimize hep büyük önemler verdik. Şükürler olsun ki bu gün Türkiye Cumhuriyetinde de yeni nesil bir gençlik yetişiyor. Bir ayağı bilimde, fende, teknolojide bir ayağı da medeniyet değerlerimizde olmak üzere atiyi kucaklayacak çağdaş dünya olarak nitelendirdiğimiz fakat vahşetin her türlüsünün sergilendiği. İnsan insanın kurdudur felsefesiyle her türlü cinayetlerin işlendiği dünya da huzuru saadeti tesis edebilmek ancak ve ancak böylesine yetişmiş gençlerin güçlenmesi, Türkiye ve Dünyada söz sahibi olmasıyla mümkün olacaktır. Türkiye Gençlik Vakfı da bu bağlamda büyük hizmetler yapmaktadır. Hem gençlerimizi en iyi eğitimleri almasını, en iyi şekilde bilgiden, ilimden istifade etmesini temin için çalışmakta, aynı zamanda ilimin yanında irfanında oluşa bilmesi, medeniyet değerlerimizin de gençlerimize en iyi şekilde nakşedilebilmesi için çaba ve gayret sarf etmektedir.” dedi.
“BELEDİYE OLARAK GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Şehzadeler Belediyesi olarak gençliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Manisa’mızda bir temsilciliğin oluşturulması, Manisa’mız adına son derece sevindirici bir durumdur. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde TÜGVA yapacağı etkinliklerle kendinden sürekli söz ettirecek ve Manisa’daki gençlerin uğrak yeri haline gelecektir. Manisa İl Temsilcisi değerli kardeşim Mehmet Önal Kardeşim ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. TÜGVA’yı kuran, Türkiye’nin birçok yerinde sayısız hizmetlere imza atan tüm gönül erlerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak gençlerin eğitimine son derece önem veriyoruz. Bu güne kadar bu noktada ciddi çalışmalar yaptık. Biz en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bundan sonra da inşallah TÜGVA’yla müşterek bir takım çalışmalarımız, hizmetlerimiz, kültürel faaliyetlerimiz olacaktır. Daha güzelleri yapabilmek için el birliği ile çalışacağız.” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel