Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Başkan Çelik Sancaklıiğdecik’teki çalışmaları inceledi
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıiğdecik Mahallesinde, belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Sancaklıiğdecik Mahallesinde sokaklarda parke döşeme çalışması yaparak vatandaşların toz ve çamurdan kurtarıldığını ifade eden Başkan Çelik, “Sancaklıiğdecik Mahallemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıiğdecik Mahallesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Sancaklıiğdecik Mahallesindeki incelemeler de Başkan Çelik’e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve Mahalle Muhtarı Yusuf Ziya Özel de eşlik etti.
Sancaklıiğdecik Mahallesinde 2016 yılı içerisinde 10 bin metrekare parke taşı döşeme işi yapıldığını kaydeden Başkan Çelik, “Sancaklıiğdecik Mahallemizde Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceliyoruz. Bu yıl Sancaklıiğdecik Mahallemizde yollara 10 bin metrekare parke taşı döşeme işi yaptık. Mahallemizin sokaklarını tozdan ve çamurdan kurtarmak için geçtiğimiz yıl da ciddi bir parke taşı döşeme işi yapmıştık. Bu yıl da yine ihtiyaç duyulan sokaklarımızda parke taşı döşeme işi yapıyoruz. Bunun yanı sıra Sancaklıiğdecik Mahallemizde çocuk oyun parkları yaptık. Bunun yanı sıra bütün belediyecilik hizmetlerimizi de eksiksiz veriyoruz. Bugün de yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Mahallemize geldik. Bizlere eşlik ettiği için Belediye Meclis üyemiz Mehmet Kavas ve Muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz bütün hizmetlerin Sancaklıiğdecik Mahallemize, Şehzadeler’imize hayırlı olsun. Şehzadeler’deki 65 Mahallemizde hizmet eden tüm mesai arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
“Hizmetlerden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür ederim”
Sancaklıiğdecik Mahallesinde yapılan hizmetler nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden, Mahalle Muhtarı Yusuf Ziya Özel, “Sancaklıiğdecik Mahallemize vermiş olduğu hizmetler nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Mahalle olarak bizim bu hizmetlere ihtiyacımız var. Yıllardır alamadığımız hizmetleri almaya başladık. İnsanlarımız her şeyin daha iyisine layıktır. Hizmetlerin devamını istiyoruz. Rabbim Devletimize zeval vermesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel