Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Başkan Çelik: “Eğitime Olan Desteğimiz Sürecek”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz İlkokulu, Gediz Ortaokulu ve Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Okulda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik, “Tüm okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz İlkokulu, Gediz Ortaokulu ve Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Okulları ziyaretinde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi

Burhan Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan eşlik etti.
İnceleme ziyareti esnasında yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Çelik’e bilgi veren Gediz Ortaokulu Müdürü Erhan Çiftçi, Şehzadeler Belediyesinin her zaman okullarına büyük destekler verdiğini ifade etti. Yapılan hizmetler nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Okul Müdürü Erhan Çiftçi, “Gediz Ortaokulu olarak bizlere vermiş olduğu tüm destekler nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz. Kurulduğu günden itibaren, yeni bir Belediye olmasına rağmen, okulumuzu büyük destekler sağladı. Bugün okulumuzun fiziki koşulların gerçekten de merkezdeki birçok okuldan daha iyi duruma gelmiş durumda. Öğrencilerimiz şuan temiz ve güzel bir ortamda eğitim görüyorsa, bunda belediyemizin, Belediye Başkanımızın çok büyük katkıları var. Allah belediye başkanımız ve tüm çalışanlarından razı olsun, hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de onların yapmış olduğu bu güzel eserleri bu güzellikleri koruyacak, sahip çıkacak, gelecekte onların daha iyisini yapacak nesiller yetiştirmek için burada 73 personelimiz ile çalışıyoruz. Geleceğimiz, Belediyemiz ile okullarımız ile daha güzel olacaktır. Bugüne kadar ki tüm katkılarından dolayı Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

“OKULLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Şehzadeler Belediyesi olarak yasalar ve imkanlar çerçevesinde okullar gereken tüm destekleri sağladıklarını ifade eden Başkan Çelik ise şunları söyledi:

“Gediz İlkokulu, Gediz Ortaokulu ve Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulunun da bulunduğu bir arada olan bu üç okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Şehzadeler Belediyesi olarak bu okullarımıza da bugüne kadar hep destek verdik. Gelen talepleri yasalar ve imkanlar nispetinde yerine getirdik. Bundan sonra da yeni ihtiyaçlarında karşılanması için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz için yaptığımız hizmetler hayırlı olsun. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, öğrencilerimiz için biz üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah onlarda çok çalışacak, çok başarılı olacaklar. Gelecekte büyük adamlar olacaklar, memlekete, Şehrimize büyük hizmetler yapacaklar inşallah. Buna olan inancımız tamdır, çünkü ben her ziyaretimde gençlerimizin gözlerinde bu ışığı görüyorum. Tüm okullarımıza yaptığımız hizmetlerimiz hayırlı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel